AFB FEEDS

Gangnam Style Raya (Malaysia Version)

 



Okey, saya ketinggalan zaman. Hak!
Sebenarnya saya baru aje tahu pasal "Gangnam Style"
 lepas raya hari tu. Tu pun abang saya bagitau.
Yalah, tahun ni saya busy dengan PMR kan so tak
ambik tahu sangat pasal dunia luar ni.

Lepas raya hari lepas, abang saya suh search kat youtube
'Gangnam Style Raya' . Saya yang tak tau apa-apa
search jelah and tengok video tu.
Pergh! Memang superb sporting lah family 'retis'
Suasana Gangnam Style tu.

Family saya tak adalah sampai macam tu sporting.
Family diorang semua sporting plus otak 'gila-gila' kut.
Haha memang kelakar dan memang kena bagi
tabik spring lah kat diorang!

Sebab dah mencipta Gangnam Style versi Malaysia.
Sampai sekarang saya tak boleh lupa video tu.
Sporting habis!




You Might Also Like

0 Surat Cinta