AFB FEEDS

Dulu Dan Sekarang



Assalamualaikum .
Peace ^_^ v

     Korang apa khabar? Sekarang ni Ina tak aktif sangat ber'blogging' yea . . Setelah dua atau tiga minggu tak update blog . . Ina nak masuk tajuk " Dulu Dan Sekarang " . Nak tahu apa kesnya , dulu dan sekarang ? Sabor ~ Ina nak cite lah ni . . .  Entry kali ni berkaitan dengan fesyen tau .

    DULU . . . . Ina tak pandai bergaya . Pakai tudung pun , tudung express jea . Tak pun , tudung segi tiga / bawal . Senang . Kalau pakai tudung ariani ni , Ina tak suka yang ada corak - corak atau pun berkaler . Ina hanya suka yang bewarna hitam kosong . Tudung segi tiga / bawal ni pulak , selalu jea tang bahagian depan tak menjadi .  Pakaian pulak , simple sangat ! Seluar slack dengan baju T-shirt lengan panjang jea .

    SEKARANG . . . . Dah pandai bergaya ! Sikit jea , tak over pun . Hehe Sekarang Ina dah mula pakai selendang atau nak bagi class sikit , shawl . Ceh ! Tapi Ina pakai buat gaya biasa - biasa jea . Nak tiru Hana Tajima , tapi tak menjadi lah pulak ! Pening kepala . . . Kat hadapan lappy , tengok youtube sambil - sambil tu eye webcam . Adeh ! Seksa betul ! Pakaian Ina ? Hehe boleh lah kira up to date sikit . kuikui  : 3

    Susah betul nak bergaya ni yea ? Kena berdiri di hadapan cermin ambil masa berjam - jam lamanya ! Kalau yang dah biasa tu tak apa lah . Tapi bagi orang yang baru nak berjinak - jinak dengan fesyen ni , macam Ina . . . . Seksa betuiii ! Okey lah , tu jea Ina nak kongsi dengan korang . Kalau ada yang sudi nak bagi tunjuk ajar cara pakai shawl atau nak bagi link mana - mana blogshop . . . Amat lah Ina hargai . Ceh ! Hehe  : )

Wassalam  = )

You Might Also Like

1 Surat Cinta