Subhanallah . Comelnya !!

 Senyum sikit = )


Assalamualaikum .
Haa ! Jawab , jangan tak jawab .
Hehe

Apo khabor cik adik manis
dan abang kachak ?
kuikui

Seminggu blog Ina sunyi . . 
Kesian . . . Haha
Tak dapat korang tengok Ina
membebel kan ?
Pfft  = P

Dah lah .
Ina malas nak panjang - panjangkan ,
meh kita terus masuk dengan tajuk entry kali ni .
Korang dapat teka tak apa yang
chomel ?

Kucing kat atas tu kea ?
Kucing tu memang chomel tapi
Ina bukan nak cakap tentang haiwan chomel ni .
Kan entry minggu lepas dah cakap
pasal kucing . 
Takkan nak cakap lagi kut .
kuikui

Nak tahu apa yang chomel nih ?
Meh scroll laju - laju .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Scroll ke bawah lagi .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
=.='  ( sabo jealah ) hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
OPS ! STOP !
TADAAA !

NUR HELIZA HELMI

( Subhanallah . )

Auuuw ! Tomeynyaa !


Siapa bilang gadis melayu tak menawan 
kihkih


Cantik ooh !


Nur Heliza Helmi lah yang 
Ina maksudkan tadi .
Subhanallah . .  .
Cantiknya ciptaan Allah S.W.T


2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.