AFB FEEDS

Tutorial : Buang Word Verification

Hi ! Hi !
Korang tahu tak word verification tu apa ?
Tak tahu ?
Ada sesetengah blog tu kalau kita nak publish komen kita tu . . . 
Tiba - tiba ada jembalang yang muncul . kahkah
Gurau jea , bukan jembalang tapi word verification .




Nampak tak tu ?
Dia suruh kita tulis balik word yang diberi .
Sebolehnya korang buang lah yea . Senang kalau ada yang nak komen .
Tak payah nak hadapi word verification ni .

Cara nak buang word verification . . .

1. Sign in > Dasboard > Settings > Comments

2 . Lepas tu korang scroll ke bawah dan cari Show Word Verification for Comments ? 
Korang tick NO . Then SAVE SETTINGS


( Klik gambar untuk lebih jelas )

You Might Also Like

0 Surat Cinta