" MYRAVEA : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku "

Assalamualaikum .
Peace ^.^ v
Ina nak join segmen ni :


 ( Klik banner di atas untuk join )

Warna pilihan Ina untuk blog ialah PINK dan HITAM . Kenapa pink dan hitam ?
Bagi Ina sebab nampak gorgeous .
Tapi tak kesah lah kalau bukan warna pink pun , asalkan warna lembut tu dipadan dengan warna terang . . . .  
Pun nampak cantik , cute miut gitu lorh . HAHA

Tarikh Tutup Pada 5 JANUARI 2012

5 ulasan:

  1. Thanks join segmen kali ini, anda diserbu! :)

    BalasPadam
  2. terjah sini dari segmen yg sama! hepi blogging fren~ ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/myravea-segmen-warna-pilihan-untuk.html

    BalasPadam
  3. salam kenalan dari segmen yg same.. -.- jom ke blog saye pulak... http://lovestory313.blogspot.com..

    BalasPadam
  4. singgah dari segmen yang sama...

    BalasPadam
  5. good luck, salam ziarah

    follow ur blog, follow blog sy juga k :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.