" Contest Aku Dan Si Dia ♥ by Bedah , Dinni , Izza & Wani "

Assalamualaikum .
Peace ^.^ v
Eceh eceh eceh .
Contest lagi ?
HAHA
Alolo . .  Dah boring ke tengok entry Ina banyak contest ?
kihkih sabor . Nanti Ina malas nak join , Ina stop kay ?
= )

 ( Klik banner di atas untuk join )




 Opps ! Kena letak gambor ' Si Dia ' ler pulak ?
hehe
Okey , meh scroll laju - laju .
Kita tengok ' Si Dia' yang Ina Sayang ketat - ketat  :  )

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Jeng jeng jeng jeng !

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Sabor , sikit lagi .
-
-
-
-
-
-
 -
-
-
-
-
-
-

TADAAA !



♥ LOVE YOU , ALIS !


Haha , tulah BFF Ina , Best Friend Forever ! Ina dengan Alis ni dah lama berkawan .
Kami mula kenal sejak berumur 6 tahun ! 
Sekarang Ina dan Alis dah 14 tahun . * Korang kira lah sendiri *
Lama kan ? Haa ! 
Tapi , sekarang Ina dah lama tak jumpa dia sejak masuk tingkatan .
Dah lama tak contact dia .
Apa - apa pun , memang Alis kawan baik Ina yang Ina sayang sangat - sangat .
Pipi Alis selalu jadi mangsa kegeraman Ina sebab Alis CUTE SANGAT !!
Haaa ! Apo ? Ni mesti fikir yang bukan - bukan kan ?
Aiyook ! Otak kuning betul korang ni !!  o.0
hehe
Ina cubit dia lah ! Isy , korang ni !!
kuikui : ) Alis baik tau !
Dia memahami . Dia boleh jadi pendengar yang baik . . . . .
Hmm . . . = )


Saya tag :

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.