Facebook - Deactivate !

Assalamualaikum .
Sihat semua ?
Okey , semua bukak mata
luas - luas tau !
Dan baca kat bawah ni .


" FACEBOOK NIK AINAA TELAH DEACTIVATE PADA 1/6/12 JAM 4:46 PM "


Bukti :


&



Haha
Kenapa deactivate facebook ?
lorh !
Tahu kan tahun ni Ina form 3 ?

 " PMR "


Haa ! Sebab PMR lah Ina dah buang FB Ina .
Kalau tak buang . . .
Belajar entah kemana ,
Result pun KO !
-.-'

Harap - harap tak lah .
Doakan Ina supaya dapat straight' A yea : )
Okey lah .
Setakat ni jea entry kali ni .
Tak tahu lah bila pulak ada entry baru .
Hmm . . . Tengok kat sini


BYE , BYE !
= )

4 ulasan:

  1. dulu dya pernah terpkir nak deactive time pmr, last2 tak mejadi pun..nasib result ckup2 mkn je. kekeke ;p

    jom terjah!

    LATEST ENTRY : Lelaki Suka Hadiah Apa Eh Time Birthday ?

    BalasPadam
  2. Salam kenal ..
    Niena singgah & follow sini ..
    Follow Semula k ..
    Niena buat GA malam ni (8/1) - (1/6)
    Jom join !
    http://nienasofea.blogspot.com

    BalasPadam
  3. pasni kena kurangkan on9 k.. study rajin².. :)

    BalasPadam
  4. Dya - hehe takpe cukup2 mkm pun . asalkan semuanya lulus pun dah ok apa . hehe

    Niena - Salam perkenalan jugak niena : )

    Rossa - Insya-Allah : )

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.