" Minggu Ini Busy , Minggu Depan Lagi Busy !! "




Assalamualaikum !
Peace ^.^ v
hikhik
Seminggu blog Ina ni sunyi . . .
Ina selalu jugak jenguk blog Ina tapi
Ina tak update . Hari ni baru terasa nak update .


" Minggu Ini Busy , Minggu Depan Lagi Busy !! "


Kuikui
Sekali tengok ayat cam poyo jea . . 
Dua kali tengok ayat cam Ina tengah stress !
Hehe 
Tak lah , ina tak stress pun .  : )

Minggu ni Ina memang busy .
Busy dengan homework yang bertimbun tapi
Ina masih sempat online sebab Ina siapkan homework
yang cikgu bagi secepat mungkin : D
#mood perasan : P

 Tapi !!
Minggu depan Ina lagi busy !!
Kut ?
Haha kenapa Ina cakap minggu depan lagi busy ?
Lorh ! Mesti lah sebab jadual ini FULL !!
Minggu depan dah start kelas tambahan .
Nasib baik kelas tambahan selama satu jam jea ,
pukul 3 : 30 dah tamat .

Tak macam tahun lepas . . . 
Pukul 4 : 30 baru tamat kelas tambahan .
Lepas tu tak balik terus , tunggu abah datang !! 
Pukul 5 : 30 baru sampai rumah , kadang - kadang tu
dekat pukul 6 baru sampai !!
-.-'

Adeh ! Terkona belah lain lah pulak .
Hehe okey , okey . . .
Ina sambung yang tadi .
Minggu depan maybe Ina dah giat aktif dalam KO .
Bukan K.O yea , tapi kokurikulum .

Kelmarin dah selesai dah pemilihan KO .
Ina pasukan Khaibar ( Kuning ) .
Ina main congkak ! 
Jangan ketawa erk !
Ina nak pilih bola jaring sebenarnya . . .
Tapi tak ada mood nak main !

Biarlah . . . Time sekolah rendah pun masuk
bola jaring dah . Sekolah menengah ni Ina nak main
permainan yang senang - senang jea .
Congkak !
kihkih cam budak - budak lah pulak !

Apo ? Ado Aku Kesoh ? : P
Heee ~
Nanti Ina masuk form 4 Ina main lah
permainan yang aktif sikit .

Ermm . . .
Tahun lepas Ina masuk silat gayong !
Konon - kononnya nak belajar
pertahankan diri . . .
Padahal latihan pun tak pernah pergi !!
 Ish ish sih
Apo punya perangai lah kau ni Ina .

2 tahun Ina masuk silat gayong
tapi tak pergi pun .
Jadi Ina fikir baik Ina masuk PPIM jea ( Puteri Islam )
Lagipun memang dari sekolah rendah lagi Ina ahli PPIM .
Persatuan pulak mesti lah Ina pilih 
aktiviti yang Ina minat . . .

Sains & Matematik !
Yeah ! Tu diaaa !
Tapi Ina tak minat pun Sains .
Ina minat Matematik & Bahasa Inggeris !!
= )

Okey , dah dah la tu Ina . .
Panjang sangat dah entry kau ni .
Huhu

Entry ni panjang sebab ina 
selit jugak aktiviti yang ina masuk
dan langsung takde kaitan dengan tajuk ?

Okey , fine ! Ina stop ! -.-'
Nak buat macam mana lagi . . .
Korang kang pemalas , malas nak baca entry 
yang panjangnya mengalahkan
jambatan Pulau Pinang !!

Kihkih
Ina gurau jea , jangan marah erk ?
Ina tahu korang rajin : )
Ina jea pemalas .
!_!

Okey lah , bye semua .
Jangan nakal - nakal yea . 
Hehe




Wassalam .
= )

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.