rasa bangga ! :p

  hehehe (apalah...bel0m cite pon dah ketawa).karak,ngangkung,nur kasih the movie,tolong awek aku pontianak,flat 3A,sekali lagi,cun,kongsi,lagenda budak setan,kembar siang,321 cinta,cuti-cuti cinta dan...emm apa lagi erk?rasanya 2jea..haa! banyk kan movie yg saya tengk..yang saya rasa bangga ni sebab dlu,saya mana boleh tengop2 movie ni semua..hanya mampu teng0p iklan jealaah..nak beli?lambat lagi!sayang duit aku weeei...baik saya beli novel or cd2 korea..ad jugk saya duk sengeh sorang2.hehehe

  mula2 kan,saya mana teng0p movie seram2 ni..kalau teng0p pon slalu tutup muka dengan  bantal (jangan gelak ! )  dan slalu tengop movie seram yg lawak2 jealah.tapi hari ni kan..saya gagahkan mata saya ni pandang muka hantu 2..eeh silap..pandang kaca television 2.hehe dan akhirnya...dapat jugk saya tengop.mula2 tengok karak memng seram aaar tapi lama2 dah biasa teng0p muka hantu 2..dah muak pon(perasan :p) cm2 jugk msa tengop movie flat 3A..mula2 jea takut,leps 2 siap b0leh tengop dekt2 hantu tu..nak teng0p muka hantu 2 cun ke tidak..whahawah

 cakap besar aar saya ni..nanti malam hantu datang teman kan baru tahu hantu 2 cun ke tidak..hahaha..ngangkung pulak! takut part perigi 2 dgn masa hantu datg mengejut jea..yang kelakar part yg hantu 2enjoy nyanyi lam kereta and masa mazlan pekpek cakap nak ambik gambr letk lam facebook..hahaha sakit perut tahan ketawa masa part 2..maybe saya over sangat ketawa kot?.hehehe

  k.aaar...2jea nak kongsi dgn korang..nak post banyk2,nanti puasa dah letih dah nak menaip..nanti puasa ni nak bace novel 24jam jea..hehe tipu jealah :p kalau boleh dah lama saya buat cam2 tapi saya ni pelajar so sib0k skit :(

  Bai bai :D

Best ! Jiwang !

mengapa kau pergi, mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku
reff:
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta
menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku
repeat reff
semoga engkau kan mengerti tentang perasaan ini
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta (indahnya cinta)
maaf sungguh ku tak bisa (tak bisa) untuk kembali padamu
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta
repeat reff
aku inginkan dirimu datang dan temui aku

  Best tau lagu ni ! memang jiwang ! haha memang saya  suka lagu ni . tengok ! sampai lagu lam blog saya pon letak lagu ni . kat sekolah selalu nyanyi lagu ni . tak pon nyanyi lagu aishiteru . lagu aishiteru boleh tahan laa . setakat nak try suara 'merdu' ni . hahaha merdu laa sangat . kalah katak ! :p

  Cuba korang hayati lagu ni . memang ada maksud yang tersurat dan tersirat . lagu ni kena jea dengan jiwa saya . hekhek saya ni jenis jiwang sikit . okey , maybe banyak ! hahahaahakhak (terbatuk pulak) :p

  Okeylah tu jea saya nak cakap . saja nak buat post jiwang ni . bai bai . jumpa lagi yea . =)

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.