AFB FEEDS

Tutorial : Cara Meletak Iklan Churp - Churp Dalam Blog

 ( Tutorial yang ini sambungan ENTRY ni yea )

Hai , semua . 
Okey , tadi ada yang tanya
'camne nak letak iklan churp - churp ni?'
Cara nya ?
Korang boleh tengok kat SINI . .
Saya tak tahu cara yang lain .
Yang saya tahu
seperti Lyssa lah .
Sebab saya belajar dari dia lah : P
Haha .
Korang ikut step dari no.9 yea .


Ini untuk menaikkan duit churp - churp korang .
Korang letak iklan churp - churp tu kat atas sekali yea .
Supaya orang jenguk jea ke dalam blog korang ,
iklan tu dah bertepek di depan mata . HAHA
Dan korang rajin - rajin lah promote iklan korang tu
kat twitter dan facebook HAK MILIK KORANG SENDIRI.
Jangan korang promote kat status FB orang lain
kerana kemungkinan duit churp - churp korang tak naik .
Kenapa ? Kerana itu PERATURAN CHURP - CHURP .
Bukan saya mereke cerita yea .

Nak tahu lebih lanjut , BACA SINI !!

You Might Also Like

0 Surat Cinta