Tutorial : Cara Meletak Iklan Churp - Churp Dalam Blog

 ( Tutorial yang ini sambungan ENTRY ni yea )

Hai , semua . 
Okey , tadi ada yang tanya
'camne nak letak iklan churp - churp ni?'
Cara nya ?
Korang boleh tengok kat SINI . .
Saya tak tahu cara yang lain .
Yang saya tahu
seperti Lyssa lah .
Sebab saya belajar dari dia lah : P
Haha .
Korang ikut step dari no.9 yea .


Ini untuk menaikkan duit churp - churp korang .
Korang letak iklan churp - churp tu kat atas sekali yea .
Supaya orang jenguk jea ke dalam blog korang ,
iklan tu dah bertepek di depan mata . HAHA
Dan korang rajin - rajin lah promote iklan korang tu
kat twitter dan facebook HAK MILIK KORANG SENDIRI.
Jangan korang promote kat status FB orang lain
kerana kemungkinan duit churp - churp korang tak naik .
Kenapa ? Kerana itu PERATURAN CHURP - CHURP .
Bukan saya mereke cerita yea .

Nak tahu lebih lanjut , BACA SINI !!

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.