Tutorial : Buat Account HeartBeat

Haip ! : )
Kepada sesiapa yang belum buat account HeartBeat ,
Jomlah buat account HeartBeat ni .
FREE jea .
Dia macam churp - churp jugak ,
iklan secara online .
SATU KLIK dah dapat RM 00.04 .
Lama - lama banyak lah .
Mari saya ajar kan .


1 . Klik yang kat bawah ni :




   
 ( SORRY ! GAMBAR YANG NI TAK BOLEH TERUS KE HEARTBEAT . SILA KLIK BANNER HEARTBEAT YANG BERADA DI ATAS ENTRY BLOG INI . HARAP MAKLUM ! )


2 . Ikut step yang kat bawah ni :



 ( Klik Icon HeartBeat )



 ( Klik Create Account )



( Korang isi maklumat dengan betul - betul . Lepas isi tu korang jangan lupa TICK I agree and then KLIK submit . * kalau dia tulis continue , korang tekan continue  * )



( Klik Join HB!Affiliate )



( Klik Online Application *Gambar dari Lyssa Faizureen* )



 ( Selepas korang klik tadi , satu borang untuk isi maklumat akan keluar.
Then , selepas sudah isi , jgn lupa pula utk nyatakan korang nak pembayaran tuh , melalui apa . .
Lpas tu , TICK I agree . . Dan KLIK Continue . *Gambar dari Lyssa Faizureen* )



 ( Lepas tu korang klik My HB!Appiliate . *Gambar dari Lyssa Faizureen* )




( Klik Get A Code ! )



 ( Dan akhir sekali , korang pilih lah yang mana korang rasa banner yang korang nak guna , Lepas tu , boleh lah korang  COPY CODE banner tu )


Sekarang nak
MASUKKAN KE DLM BLOG

1. Log in > Dashboard > Design > Add Gadget > Html/JavaScript

2. Paste korang punya Code Heartbeat tadi , di ruangan Html/JavaScipt tuh.

3. Kalau nak lebih mudah , letak di bahagian Sidebar korang .

4.Dah siap . SAVE !


Then , korang tengok lah hasilnya . Menjadi ke tidak .
 Kalau berhasil , beritahu saya yea .
Korang boleh letak banner heartbeat ni kat atas entry ke
ceruk mana ke asalkan orang masuk jea blog korang dah terpapar banner heartbeat tu .
Korang pun , dah alang - alang singgah ke blog saya . . .
KLIK LAH BANNER HEARTBEAT SAYA TU !


( Yang belum buat account Churp - Churp tu , boleh baca kat ENTRY ni ! )

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.