AFB FEEDS

Penangan King Coco Kahwin

king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco


Wow tak sangka hebat sungguh penangan entry semalam "KING COCO SELAMAT BERKAHWIN DENGAN CAPTAIN AZRIN ANAS". Pageviews untuk entry tersebut mencatat lebih 58 RIBU pembaca dalam masa sehari! Terkejut oi tak pernah-pernah satu entry dalam satu hari 58,000+ orang baca tapi tak dinafikan topik King Coco kahwin memang hot dan rata-rata orang nak tahu betul ke tidak King Coco dah berahwin dengan suami orang memandangkan King Coco dan Capt Azrin tidak memuatnaikkan satu pun gambar majlis perkahwinan mereka. Apa pun tahniah untuk mereka berdua dan terima kasih untuk penangannya yang super dasyat. HAHA.


king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco
king coco kahwin, coco mix, king coco mix, majlis perkahwinan king coco dan azrin anaz, captain azrin anas, king coco



You Might Also Like

7 Surat Cinta

  1. wahhhh.. hebat la ^^ terkejut jugak dapat pageviews banyak macam tu.. keep it up ! ^^


    singgah sini
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  2. yup..keyword kingcoco memang tengah hangat ni. hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh thorbaik la. saya pun duk cari2 gak gambar king coco dekat insta. haha. gigih sangat kan :P

    ReplyDelete
  4. Wah.. .cerita hot mmg laku keras... Hihi.. Tahniah Aina.

    ReplyDelete
  5. tahniah aina..pv 58k..penangan coco..haha..dia kan tengah glamer skrg ni..

    ReplyDelete