Rugi, Rugi

Tadi baru je Ainaa godek-godek facebook messenger dan Ainaa baru perasan ada banyak sangat request messages! Alahai, sayang tau bila Ainaa check banyak sangat PM untuk beriklan diblog Ainaa sebab dulu Ainaa ada buka periklanan untuk sesiapa berminat berikalan di blog. Ruginya. Kebanyakkan PM dari customer yang tanya pasal iklan blog dan nak beli novel.


Payah juga fb messenger ni, lain kali nak bisnes kena terus whatsapp baru senang. Yang pernah PM Ainaa di Facebook tu, maaf ya. Nak buka periklanan sekarang pun Ainaa tak berani sebab baru je aktif semula blogging. Nanti pageview dah naik kita buat periklanan tu.

2 ulasan:

  1. Betul..
    Kekadang akan masuk spam yang kita tak perasan pun..
    Spam mesj fb AM dari 2010 lagi..
    Banyak yang rugi jika bisnes menggunakan PM fb nie..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    BalasPadam
  2. i pon kekadang tak terbuka fb massanger huh

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.