AFB FEEDS

Rugi, Rugi

Tadi baru je Ainaa godek-godek facebook messenger dan Ainaa baru perasan ada banyak sangat request messages! Alahai, sayang tau bila Ainaa check banyak sangat PM untuk beriklan diblog Ainaa sebab dulu Ainaa ada buka periklanan untuk sesiapa berminat berikalan di blog. Ruginya. Kebanyakkan PM dari customer yang tanya pasal iklan blog dan nak beli novel.


Payah juga fb messenger ni, lain kali nak bisnes kena terus whatsapp baru senang. Yang pernah PM Ainaa di Facebook tu, maaf ya. Nak buka periklanan sekarang pun Ainaa tak berani sebab baru je aktif semula blogging. Nanti pageview dah naik kita buat periklanan tu.

You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. Betul..
    Kekadang akan masuk spam yang kita tak perasan pun..
    Spam mesj fb AM dari 2010 lagi..
    Banyak yang rugi jika bisnes menggunakan PM fb nie..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete
  2. i pon kekadang tak terbuka fb massanger huh

    ReplyDelete