AFB FEEDS

Menang Template Dari Reenri.com

Dapat Free Template Blogspot 

Bulan lepas Ainaa ada join giveaway dari reenri.com. Mula Ainaa join tu sebabnya template lama blog Nik Ainaa tak boleh ditukar asyik error je. Tapi selepas tu menjadi pulak bila Ainaa cuba cara lain yang diceritakan di entry "FREE Download Responsive Templates". Dan semalam, Ainaa dapat tahu Ainaa adalah pemenang ke-empat blogspot template dari blogger Reenri. Yeay, Alhamdulillah. Rezeki Ainaa nanti bila-bila dah bosan dengan template sekarang boleh la Ainaa tukar template yang Ainaa menang.

menang blogspot template, pemenang keempat, template responsive, template seo

Tahniah Kepada Pemenang 

Ainaa nak ucapkan tahniah juga kepada blogger-blogger yang memenangi tempat pertama, kedua, ketiga dan kelima. Selepas ini syiok la masing-masing boleh tukar template baru. Mesti lawa kan memandangkan kita orang dah tengok contoh template nya. Tunggu untuk diberi pilihan saja untuk memilih template. Selain itu, terima kasih juga blogger Reenri yang sudi membuat giveaway dan menawarkan hadiah template free.

You Might Also Like

8 Surat Cinta

  1. wah tahniah. lepas ni blog bertukar wajah. hehee

    ReplyDelete
  2. tahniah..wah best la..agak2 boring template yang skrg, tukar wajah pula..tapi hat ni pun cun..simple but nice...

    ReplyDelete
  3. Nak setting balik template baru tu yang makan masa... tapi kalau diaorang tolong set up balik semua baguslah....

    ReplyDelete
  4. tahniah juga sis...hihi...mai pemenang kelima...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Aina..! :)
    semoga dapat template baru yang sehati dan sejiwa.. hehehehee..

    ...

    ReplyDelete
  6. yang sekarang ni ke templatenya?? skrg ni dah cun

    ReplyDelete