Kopikat (Coffee Cat)

kopikat, coffee arts, coffee cat


Sanggup ke Minum Kopikat?


I is tak boleh tengok dengan makhluk Allah yang satu ini, geram! Dah lama ternampak ada orang share dari facebook Pen Merah gambar coffee cat ni. Mana-mana peminat kucing mesti tersenyum-senyum kan tengok gambar coffee cat atau Ainaa cipta nama manja 'kopikat'. Sekali baca macam 'kau pikat' tapi lantaklah, ada juga bau-bau belacan dengan coffee cat. 

Kau orang sanggup ke minum kalau dihidangkan kopi yang ada kucing comel menghiasi cawan ni? Kalau Ainaa tentu-tentu tak minum memandangkan Ainaa pun tak minum kopi! Apa pun jom layan gambar-gambar kopikat yang comey lote ni.


kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat 

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,


coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

3 ulasan:

  1. Kreatifnya pembuat kopi ni.. Persoalan yang sama, sanggup ke minum?

    BalasPadam
  2. Pandai ya siapa yg buat ni.. kreatif...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.