AFB FEEDS

Kopikat (Coffee Cat)

kopikat, coffee arts, coffee cat


Sanggup ke Minum Kopikat?


I is tak boleh tengok dengan makhluk Allah yang satu ini, geram! Dah lama ternampak ada orang share dari facebook Pen Merah gambar coffee cat ni. Mana-mana peminat kucing mesti tersenyum-senyum kan tengok gambar coffee cat atau Ainaa cipta nama manja 'kopikat'. Sekali baca macam 'kau pikat' tapi lantaklah, ada juga bau-bau belacan dengan coffee cat. 

Kau orang sanggup ke minum kalau dihidangkan kopi yang ada kucing comel menghiasi cawan ni? Kalau Ainaa tentu-tentu tak minum memandangkan Ainaa pun tak minum kopi! Apa pun jom layan gambar-gambar kopikat yang comey lote ni.


kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat 

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

kopikat, coffee arts, coffee cat

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,


coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

coffe cat art, kopikat, peminat kucing,

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. Kreatifnya pembuat kopi ni.. Persoalan yang sama, sanggup ke minum?

    ReplyDelete
  2. Pandai ya siapa yg buat ni.. kreatif...

    ReplyDelete