Kim Joong Kook Dan Song Ji Hyo Tinggalkan Running Man



Tak sampai sebulan pun lagi Kang Gary tinggalkan Running Man, kali ini Kim Joong Kook dan Song Ji Hyo pula meninggalkan Running Man. Benda ni sebenarnya dah boleh agak dah bila ada satu episode yang Running Man luah perasaan dan niat ingin meninggalkan Running Man. Ainaa lupa episode berapa tapi rasanya majoriti tahu tentang ni bila Gary nak tinggalkan Running Man.

Add caption



Tak tahu lah macam mana dengan Running Man selepas ni. Masih best seperti 7 Running Man yang dulu atau semakin hambar. Katanya Kang Ho Dong akan menyertai Running Man (session 2) 2017 ini. Untuk session 2, Running Man bakal menampilkan Lee Kwang Soo, Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, HaHa dan Kang Ho Dong.


Info credit Running Man Malaysia

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.