Baby Maal Hijrah


ALHAMDULILLAH. ALHAMDULILLAH.
Bertambah lagi umat Islam di Awal Muharram.


Pagi tadi pada jam 3:32 pagi, kakak ipar Ainaa selamat melahirkan anak sulung perempuan di salah sebuah hospital di Jepun. Gembira betul nampaknya abang Ainaa tu, panjang lebar dia bercerita anak dia sama dengan muka dia. Haha.

Ainaa pun suka, akhirnya dapat jugak anak saudara perempuan. Yang kat rumah ni dah dua orang hero, tambah seorang lagi bunga dalam keluarga. Tapi sayangnya dapat tengok gambar je. Jauh nak pergi terbang ke Jepun tu. Tunggu ya baby Maal Hijrah, tungguh ayah awak belanja mak saudara awak ni tiket kapal terbang. 

5 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. Berkat tu lahir pada Maal Hijrah :D

    BalasPadam
  2. Salam singgah petang dik...Alhamdulillah dan tahniah dik...

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah dan Tahniah buat aina sekeluarga :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah,tahniah dpt anak sedara :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.