Seminggu Yang Meletihkan

Minggu ni adalah minggu terakhir di CFS IIUM sebelum study week. Jujur Ainaa cakap sejak minggu lepas sampai ke minggu ini.... memang minggu yang padat dan meletihkan. Dengan kelas di siang hari dan malam pula pelbagai aktiviti dan program lain. Dan minggu terakhir ni la yang rasa sangat meletihkan. Persiapan untuk program asrama yang bakal ditutup, quiz, presentation dan oral reflection dibuat secara berturut-turut.


Fuuu..... Sabar Ainaa. Sabar. Dua tahun je. Dua tahun je kena korbankan masa rehat dan masa berhuha-huha. Walau 'jelly' jugak la tengok orang lain yang ada banyak masa terluang dan sentiasa cukup tidur. Kita mampu cukup tidur kalau balik rumah je. Uhukhuk.

5 ulasan:

  1. salam pagi selasa...
    sabar yea...pengorbanan insya'Allah berbaloi...

    BalasPadam
  2. "Jika kau tidak merasai lelahnya belajar, bagaimana kau ingin rasai manisnya kejayaan..."

    waahhh... gituuu...!! chaiyokkk Aina.. u can do it...!!
    jadi mahasiswa memang macam tu.. kuatkan semangat ok.. love u... :)

    BalasPadam
  3. akak pun sama ainaa...letih sebab jerebu ni kot...sesak nafas

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.