AFB FEEDS

Seminggu Yang Meletihkan

Minggu ni adalah minggu terakhir di CFS IIUM sebelum study week. Jujur Ainaa cakap sejak minggu lepas sampai ke minggu ini.... memang minggu yang padat dan meletihkan. Dengan kelas di siang hari dan malam pula pelbagai aktiviti dan program lain. Dan minggu terakhir ni la yang rasa sangat meletihkan. Persiapan untuk program asrama yang bakal ditutup, quiz, presentation dan oral reflection dibuat secara berturut-turut.


Fuuu..... Sabar Ainaa. Sabar. Dua tahun je. Dua tahun je kena korbankan masa rehat dan masa berhuha-huha. Walau 'jelly' jugak la tengok orang lain yang ada banyak masa terluang dan sentiasa cukup tidur. Kita mampu cukup tidur kalau balik rumah je. Uhukhuk.

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. salam pagi selasa...
    sabar yea...pengorbanan insya'Allah berbaloi...

    ReplyDelete
  2. "Jika kau tidak merasai lelahnya belajar, bagaimana kau ingin rasai manisnya kejayaan..."

    waahhh... gituuu...!! chaiyokkk Aina.. u can do it...!!
    jadi mahasiswa memang macam tu.. kuatkan semangat ok.. love u... :)

    ReplyDelete
  3. akak pun sama ainaa...letih sebab jerebu ni kot...sesak nafas

    ReplyDelete