Jadi Isteri Dan Ibu Di Usia Muda

Whops! Bukan Ainaa ya yang jadi isteri dan ibu muda. Kahwin pun belum. Hehe Tiga hari yang lepas Ainaa ada upload gambar baby di Instagram. Baby kawan Ainaa yang baru melahirkan anaknya Jumaat yang lepas.



Tak perlu kut Ainaa cerita panjang, kau orang boleh baca caption yang disertakan dengan gambar baby. Kawan Ainaa yang dah jadi ibu muda ni, kahwin tahun lepas dan dah mengandung tahun lepas tapi keguguran. Tapi alhamdulillah, cepat je rezeki diorang suami isteri, tahun ini dah boleh sambut Aidil Adha bertiga. Berutungnyaa..... 

Kami, kawan-kawannya ini mula lah semua gatal tak shabar nak kahwin termasuklah Ainaa sendiri. KAHKAH Masing-masing kecoh dalam group whatsapp. Beruntungnya dia, kahwin awal dapat jadi isteri dan ibu di usia yang masih muda. Tapi kawan Ainaa tu tak apalah sebab dia dah matang. Cuba Ainaa.....tak boleh, tak boleh. Nahi! Perangai macam budak-budak ada hati nak kahwin. >___<


0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.