Demam Berlarutan

Ya Allah... tak habis lagi dengan masa peperiksaan SPM dulu Ainaa sakit teruk, sekarang final exam pun Ainaa demam walau tak seteruk SPM. Demam dalam kereta yang perjalanan sangat lama dari Kota Bharu ke Petaling Jaya, sampai ke hari ini masih demam dan sakit badan.

Nasib baik juga paper untuk hari semalam dipostpone ke hari Jumaat, kalau tak sejarah akan berulang lagi. Macam mana nak jawab dengan keadaan sakit. Pengalaman pahit ketika SPM. Hari ini Ainaa ada exam untuk Bahasa Arab, alhamdulillah demam hari ini tak seteruk semalam. Gagahkan diri walau badan penat bahkan bukan setakat hidung berair, mata pun berair jugak sebab panas. Dengan hidung tersumbat, kepala pun jadi pening.

Doktor pun dah jumpa, ubat pun dah nak habis. Harap sangat demam, selesema dan sakit badan ini dah sembuh esok. Tak larat nak hadap lama-lama. Badan panas tapi kita terasa sejuk yang amat.

Maaf juga kawan-kawan dan geng EFG tak dapat nak jenguk group Whatsapp, Ainaa tak boleh nak main phone lama-lama dengan kepala sakit. Internet pula dah kembali jadi seperti dulu, segan nak hidup. Huhu.

7 ulasan:

  1. Take care aina...minum air masak byk2 yer..

    BalasPadam
  2. Moga cepat sembuh aina...
    Cari buah kiwi ye.. Antibiotik dan menambah imun badan semulajadi tuh...

    BalasPadam
  3. Kesian Ainaa.. huhu Get Well Soon :)

    BalasPadam
  4. Get well soon ainaa, rehat cukup-cukup.

    BalasPadam
  5. cik en check geng sponsar. nanti emailkan no pon ye.. sbb nk masukkan dlm group whtsup sponsar cik en.. untuk ketahui perkembangaan ga setiap hari ye :)
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.