Meja Study Yang Salah!

Tak sukanya! Kenapa meja study ni ada kabinet almari atasnya? Dah pulak tu letaknya sama tinggi dengan kepala. Sakit duh terhantuk! Bilik ni dah la suka bergelap, nak ambil apa-apa atas meja mesti ada je yang terhantuk kat bucu almari tu. Aish...... Tadi pun baru kena, memang sakit sampai berair mata. Dah rasa dah ada biji bola kat dahi ni.



Salahkan meja study ni. Bukan kita yang cuai. T__T

3 ulasan:

  1. apahal gelap sangat woi..bukaklah lampu

    BalasPadam
  2. Alahaiii. Lain kali hati hati ainaa :)

    BalasPadam
  3. xnampak.. mana mejanyaa..gelap sangat ni .. padanla terhantuk je..haaa

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.