"Ada Lebih Tak?"


Tadi, Ainaa dengan roommates baru balik dari Jaya One yang ada dekat dengan UIA PJ ni, perjalanan nak ke mahallah yang ada atas bukit tu kita orang ternampak motor delivery kfc. Kawan Ainaa ni saja bergurau tanya abang delivery tu,

"ADA LEBIH TAK?"

Dan-dan abang tu hulurkan burger kfc dengan air mirinda. Memang tercengang jugak laa. Kawan Ainaa cakap la yang dia main-main je, bergurau. Tapi abang delivery kepci tu bagi jugak.


Rezeki roommate Ainaa, kita orang pun kena tempias rezekinya. Dapat makan kepci free. kikiki

3 ulasan:

  1. memang rezeki betul la. hihihi

    BalasPadam
  2. wah...nak tiru style macam ni la....mesti best..hehehehe...mana tau ada rezki akak plak

    BalasPadam
  3. kalau lelaki macam aku yang mintak..memang tak dapatlah.hurm..untunglah

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.