#Cabaran20Hari: Nostalgia Kad Raya

Dah lama Ainaa tak dapat kad raya. Sadis kan? Ini disebabkan sekarang zaman orang hantar ucapan raya dan kata maaf hanya melalui whatsapp. Jadi bagi mengenang nostalgia lama kad raya yang Ainaa pernah dapat, sanggup pergi selongkar dan tangkap gambar untuk dikongsi di sini.




Kotak yang menyimpan 1001 nostalgia lama.  Sebenarnya tak adanya Ainaa nak selongkar sebab kotak ni memang sentiasa ada dalam almari dan senang untuk ambil. Acah-acah selongkar saja tadi. Hehe.



Kalau nak tahu, ini semua kad raya yang Ainaa dapat masa sekolah rendah. Umur 12 tahun lagi masa tu dan sekarang dah nak masuk 18 tahun. Maksudnya kad-kad raya ini semua nostalgia lebih kurang 6 tahun yang lepas. Kira lama lah jugak tu dan pun boleh dikira nostalgia. Haha

1 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.