Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015




Berita baik untuk semua blogger! nile.com.my telah buat giveaway raya seperti giveaway pertamanya yang lepas. Teruja nak join. Walau yang lepas tak ada rezeki nak menang, tapi kita cuba pulak kali ini. Mana tahu kali ini rezeki kita pulak dapat barangan-barangan dari nile.com.my !


5 x Pemenang Bertuah RM 150 Shopping Voucher Nile.com.my 


Kau orang boleh pilih 5 items yang kau orang nak sangat-sangat. Paling best, kalau kau orang nak tahu, barang-barang di Nile.com.my dah la murah-murah! Memang berbaloi. 

Jom blogger sekalian, kita join sama-sama. Kau orang boleh rujuk cara nak sertai Raya Giveaway : Julai Raya Meletop 2015 ini di blog Lyssa Faizureen.

  Korang boleh check result >> di sini <<..Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada -----> 14/07/2015 , 11.59 pm

......................

Kat bawah ini, 5 items yang Ainaa nak. Kalau menang boleh buat bergaya raya nanti ke buat pergi kelas ke. Hehe



Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm
Quantity: 80 pieces



Product: Haniya Long Fish Tail Blouse
Price Meletop: RM14.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 100 pieces



Product: Indentation Woman Bag
Price Meletop: RM7.50
Date: 03/07/2015
Time: start: 3.00pm
Quantity: 150 pieces



Product: Cardigan/Sweater
Price Meletop: RM9.90
Date: 29/06/2015
Time: start 4.00pm
Quantity: 200 pieces



Product: Round Neck T
Price Meletop: RM8.50
Date: 29/06/2015
Time: start 2.00pm
Quantity: 200 pieces

3 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.