Free Wifi Tapi....




Wifi, UIA sediakan khas untuk penuntut di sana tapi..... KENAPA KURA-KURA SANGAT LAJUNYA?? Menyampah gila. Nak laju kena pergi library. Jauh sikit dari asrama. Kat asrama memang slow sangat-sangat tapi ada jugak tempat yang line wifi laju, di tingkat tiga! Ainaa pula ada kat tingkat satu. Memang tak aah nak panjat tangga ke atas. Dah la nak naik ke bangunan asrama yang ni atas bukit. Rela guna internet asas Maxis je.

Internet asas Maxis pun laju sikit je dari wifi UIA. Nak update blog pun asyik sakit hati kena loading lama. Apakah? Agak-agak biasa pelajar guna apa ya? Yang murah tapi internet laju. Ada ke? Hmm....

4 ulasan:

  1. Hahahah. Bertabah laaahh.. sbb yg free selalu sloww service

    BalasPadam
  2. jom tukar guna umobile Umobile UMI30 ada sy tulis pengalaman sy guna..


    Jemput join segmen terbaru saya

    Segmen 3 Review Percuma Umtuk Produk Blog & Event

    BalasPadam
  3. Huhu sabor jer laa aina nak wak camno ,,

    BalasPadam
  4. oklah tu.nak post boleh pergi tingkat 3

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.