AFB FEEDS

Free Wifi Tapi....




Wifi, UIA sediakan khas untuk penuntut di sana tapi..... KENAPA KURA-KURA SANGAT LAJUNYA?? Menyampah gila. Nak laju kena pergi library. Jauh sikit dari asrama. Kat asrama memang slow sangat-sangat tapi ada jugak tempat yang line wifi laju, di tingkat tiga! Ainaa pula ada kat tingkat satu. Memang tak aah nak panjat tangga ke atas. Dah la nak naik ke bangunan asrama yang ni atas bukit. Rela guna internet asas Maxis je.

Internet asas Maxis pun laju sikit je dari wifi UIA. Nak update blog pun asyik sakit hati kena loading lama. Apakah? Agak-agak biasa pelajar guna apa ya? Yang murah tapi internet laju. Ada ke? Hmm....

You Might Also Like

4 Surat Cinta

  1. Hahahah. Bertabah laaahh.. sbb yg free selalu sloww service

    ReplyDelete
  2. jom tukar guna umobile Umobile UMI30 ada sy tulis pengalaman sy guna..


    Jemput join segmen terbaru saya

    Segmen 3 Review Percuma Umtuk Produk Blog & Event

    ReplyDelete
  3. Huhu sabor jer laa aina nak wak camno ,,

    ReplyDelete
  4. oklah tu.nak post boleh pergi tingkat 3

    ReplyDelete