[ KLIK BANNER KALAU NAK JOIN ]


oHyEAAH!! Untuk sekian lamanya tak join giveaway/segmen dan seangkatannya. Ini segmen yang pertama saya join setelah setahun tak join mana-mana GA. Sekarang ni, nak rajin-rajinkan diri join GA sambil BW a.k.a blogwalking blogger yang lain. So members! Mana-mana ada buat segmen ke GA ke roger cheq noh. InsyaAllah kalau rajin saya join. Hehe

Dan, mari semua blogger kita join ramai-ramai segmen daripada blogger Dyan Zakhi ni. Hadiah tak penting, yang penting mengeratkan sillaturahim. Muehmueh. Hadiah kita tolak nombor 2 yaw!


Nota kaki buat penganjur,

Satu blog sponsor INI, saya dah cari gadget follow dalam blognya tapi tak jumpa. Yang ada button kat atas sebelas kanan tu. Saya takut tak menjadi je button tu sebab memang dari dulu saya ada masalah nak follow guna button tu. Terima kasih. hehe 


Lupa pulak, saya ada 1633 followers .



18 Comments

  1. hye.. salam singgah untuk segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  2. goodluck jga sis ya..! :D
    ya la fbblog tu tak dapat nak follow..mcm mana? hoho..masuk dlm bloglist ja la..
    btw follow sini..
    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama :) salam kenal yee

    ReplyDelete
  4. Singgah terjah dari segmen yang sama jugak dan follow (:

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/02/12-days-of-kisahamydotcom-giveway.html

    ReplyDelete
  5. Singgah.. jenguk2.. Segmen Jom Blogwalking dan Menang Hadiah by Dyan Zakhi
    Good Luck =)

    http://faceblogisra.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. saya dari segmen yang sama. saya datang blogwalking & follow yer. :)

    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  7. Salam...sy singgah..gud luck!!

    ReplyDelete
  8. Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    dielacraft.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  9. Zue datang singgah dari segmen yang sama!!
    thanks sebab kenalkan Zue dgn segmen ni (new post from your blog in my dashboard!)
    Good luck ye..
    Blog Zue dah diperbaharui dengan nama Melaedah in replace of that Boing Boing blog.
    so, kalau dah pernah follow Boing Boing, boleh change url tak? thank you
    http://melaedah.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  10. Balas kunjungan dari segmen yang sama :) Gudluck!!

    ReplyDelete
  11. dtg dari segmen yg sma. done follow. jom blogwalking ke blog saya :)

    http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama.. all the best ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  13. Dari GA yang sama.. Done follow (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-jom-blogwalking-dan-menang.html

    ReplyDelete
  14. singgah berblogwalking dari segmen ni :))

    jemput singgah blog saye yee hehehe ...

    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum...
    datang membalas kunjungan...
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  16. Hai..singgah BW walaupun dah tamat..

    ReplyDelete