AFB FEEDS

#Nuffnang: CPUV Maggi Kari - Curry Festival


Assalamualaikum!! Senyum lebar-lebar. Terima kasih Nuffnang! Muaahhh. kihkih




Jelly aiii tau dengan nuffnangers yang dapat  kempen blogbuster ni. Pergh! Banyak masyuk maa.... Saya pernah jugak dapat tawaran join kempen blogbuster ni sekali dua tapi..... Sobsob ='(  Tak reti lah nak buat video bagai ni. Kalau setakat buat video dengan video maker tu boleh lah. Main letak gambar-gambar dan pilih slide, dah jadi! 

Yang ni.... Adeih. Dah banyak buat research, tengok tutorial daripada blogger-blogger lain tapi still kepala otak susah nak 'tangkap'. Tak paham! Kalau ada makhluk Allah yang nak ajar haku personal kan best. Hahaha





You Might Also Like

9 Surat Cinta

  1. dayah pun x pandai buat..hehe by the way..tahniah dapat cpuv :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. best je tgk blogger semua masyukkk.. takpe2 blajo sikit2 dari otai2 semua..

    ReplyDelete
  3. saya pun x reti nk buat ni semua..heheeee

    ReplyDelete
  4. congrat.. blogwalking here..

    #visit me on shukranzahari.blogspot.com
    #happy blogging

    ReplyDelete
  5. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
    vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  6. wahhhh.. melekat ketat3 tu.. terbaikkkk

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kena dpt trafik blog yg stabil n submit ticket kpd Nuffnang dkt 'contact us' tu. isi ticket buatlah rayuan nk mintk iklan cpuv.

      Delete