#Nuffnang: CPUV Maggi Kari - Curry Festival


Assalamualaikum!! Senyum lebar-lebar. Terima kasih Nuffnang! Muaahhh. kihkih




Jelly aiii tau dengan nuffnangers yang dapat  kempen blogbuster ni. Pergh! Banyak masyuk maa.... Saya pernah jugak dapat tawaran join kempen blogbuster ni sekali dua tapi..... Sobsob ='(  Tak reti lah nak buat video bagai ni. Kalau setakat buat video dengan video maker tu boleh lah. Main letak gambar-gambar dan pilih slide, dah jadi! 

Yang ni.... Adeih. Dah banyak buat research, tengok tutorial daripada blogger-blogger lain tapi still kepala otak susah nak 'tangkap'. Tak paham! Kalau ada makhluk Allah yang nak ajar haku personal kan best. Hahaha





9 ulasan:

  1. dayah pun x pandai buat..hehe by the way..tahniah dapat cpuv :)

    BalasPadam
  2. Tahniah.. best je tgk blogger semua masyukkk.. takpe2 blajo sikit2 dari otai2 semua..

    BalasPadam
  3. saya pun x reti nk buat ni semua..heheeee

    BalasPadam
  4. congrat.. blogwalking here..

    #visit me on shukranzahari.blogspot.com
    #happy blogging

    BalasPadam
  5. Salam singgah, jemput segmen: novel diagnosis, header, topup,
    vector art, tudung bawal untuk dimenangi..
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    BalasPadam
  6. wahhhh.. melekat ketat3 tu.. terbaikkkk

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. kena dpt trafik blog yg stabil n submit ticket kpd Nuffnang dkt 'contact us' tu. isi ticket buatlah rayuan nk mintk iklan cpuv.

      Padam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.