AFB FEEDS

Dibatalkan!



Jahat tak jahat, terpaksa juga dibatalkan sebab GA tu tak cukup peserta yang join. Haha Salah haku jugak tak promote habis-habisan dan tinggalkan blog macam tu je. Sebab tuan punya tanah sedang berlibur. kihkih




Tapi..... saya ni baik hati jugak. heh. Nak jugak buat random untuk review mereka yang telah join. Peserta mana yang bertuah untuk direview itu akan dirahsiakan. Nanti dah entry review dipublish baru diberitahu dalam chatbox blog masing-masing yauw!

Daaa !! Assalamualaikum !! Adios !!



You Might Also Like

1 Surat Cinta