Pertandingan Menulis: TOP Novelis Malaysia




ANDA BERBAKAT? JOM CABAR DIRI ANDA DENGAN SERTAI PERTANDINGAN BAKAL NOVELIS PALING TOP DI MALAYSIA!



| TEMA & SYARAT |




[ PENYERTAAN HENDAKLAH DIHANTAR PADA ATAU SEBELUM 30 JANUARI 2015 ]



| 5 TIP YANG ANDA PERLU TAHU |





| PANDAUAN PENYERTAAN |




Dah siap baca? Senang aje kan syarat-syaratnya. Anda boleh hantar banyak mana pun penyertaan! Dan umur tidak terhad. Asalkan anda berbakat dan berminat... Tunggu nak berangan, menulis, dan hantar! Hehe Menang ke terpilih, tak terpilih ke, itu belakang kita. Yang penting, kita dah cuba!

Tapi kan.... Hadiahnya SANGAT LUMAYAN. hehe MASYUUKK gitu.





CEPAT! CEPAT! SERTAI SEKARANG !!

2 ulasan:

  1. Nice sharing. Kalau SR ada masa dan idea untuk buat novel, Sr akan join :)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.