Semakan Pelatih PLKN 2015


Assalamualaikum.

Dengan BANGGANYA nak umumkan......



Hahaha! Entah apalah perasaanku sekarang ni.

Nak tergelak pun ada. Nak meleleh hingus pun ada. Ahak!
Bukan apa disebalik harapan tak kena PLKN, ada jugak harapan nak masuk PLKN!!
Teringin nak join aktiviti lasak PLKN. Panjat Gunung Stong dah. Nak try jugak
jadi ala ala askar. hohoho

Batch 97 yang lain, dah semak nama anda? kalau belum mooih ler.

7 ulasan:

  1. selamat ber-PLKN kepada mereka2 yang bakal menyertai...

    BalasPadam
  2. Za pun tak dapat PLKN dulu..

    BalasPadam
  3. HAHAHA zaman kita tu batch pertama plkn, memang taknak tapi bila tak dapat mcm sedih pulak. teringin juga nak berlatih ala-ala tentera :(

    BalasPadam
  4. Hehe...adik² kathy semua pun tak terpilih..

    BalasPadam
  5. yaya tak terpilih pun..huhu..tapi takpe, tak mengharap..hehe

    BalasPadam
  6. best nyee if dpt gi plkn kn

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.