AFB FEEDS

#Nuffnang: Status CPUV On Going


Assalamualaikum!


Waah! Terkejut mak!! Hehe Lama tak buka Nuffnang, tengok-tengok dah banyak
CPUV Campaign yang berstatus on going~ Weeaaa~


LET'S SAY ALHAMDULILLAH!


Lama dah jugak ni tak cash out bermaksud dah lama tak ada cek dari Nuffnang.
Hehe macam mana nak sampai kalau saya tak cash out lagi. 




Last cash out akhir tahun lepas dan tahun ni walaupun dah boleh cash out, tak nak tekan lagi. Bukan apa, mau tunggu sampai tamat SPM. Sebab lepas SPM teringin nak pergi holiday satu Malaysia. hehe *angan2*


STATUS NUFFNANG KORANG MACAM MANA PULA?
= )

You Might Also Like

2 Surat Cinta