#Nuffnang: Status CPUV On Going


Assalamualaikum!


Waah! Terkejut mak!! Hehe Lama tak buka Nuffnang, tengok-tengok dah banyak
CPUV Campaign yang berstatus on going~ Weeaaa~


LET'S SAY ALHAMDULILLAH!


Lama dah jugak ni tak cash out bermaksud dah lama tak ada cek dari Nuffnang.
Hehe macam mana nak sampai kalau saya tak cash out lagi. 




Last cash out akhir tahun lepas dan tahun ni walaupun dah boleh cash out, tak nak tekan lagi. Bukan apa, mau tunggu sampai tamat SPM. Sebab lepas SPM teringin nak pergi holiday satu Malaysia. hehe *angan2*


STATUS NUFFNANG KORANG MACAM MANA PULA?
= )

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.