Jericho Rosales Dalam Drama Kusinero Cinta


ASSALAMUALAIKUM!!

Biar betul pelakon Filipina ni berlakon dalam drama melayu, Kusinero Cinta? Wow!! Tentu ramai peminat-peminat Jericho Rosales tak sabar-sabar menanti drama Kusinero Cinta ditayangkan selepas tamatnya cerita Bukan Kerana Aku Tak Cinta kan? Nasib badan lah tahun ni SPM dan kat rumah tak ada channel Mustika HD. Kalau tak... memang tak tengok jugak. HAHA bukan apa, malas nak tengok drama yang berpuluh-puluh episod ni.

Pelakon-Pelakon Hebat Yang Membintangi Drama Kusinero Cinta :

Jericho Rosales sebagai Chef Fredo
Aaron Aziz sebagai Syed Izmir
Tiz Zaqyah sebagai Edrinna
Jasmin Hamid sebagai Datin Raudah
Arash Mohamad sebagai Datuk Mahadzir
Ziela Jalil
Miera Liyana

















Drama ini akan mula ditayangkan di Astro Mustika HD pada bulan 5 ini. Masa dan hari belum ketahui. Apa-apa update boleh rujuk SINI.

1 ulasan:

  1. dia bertutur dalam bahasa melayu ke dalam drama ni? ha ha ha,curious jap...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.