AFB FEEDS

Perhatian Kepada Blogger....


ASSALAMUALAIKUM!!
ehehehe! Ni suka nak bodek ni. Ngee~
Nak mintak tolong rakan-rakan blogger yang ada FB....

Minta tolong like gambar kat bawah ni kat FB 

  (klik pada gambar untuk terus ke link)

Siapa yang nak join pertandingan ni pun boleh juga. Korang hanya perlu
snap picture korang bersama-sama kolekso novel Alaf21 dan Bestari korang
dengan kreatif. Kemudian hantar ke fanpage rasmi Alaf21.

Pemilihan pemenang berdasarkan like yang paling banyak dan ada
 jugak cabutan bertuah untuk beberapa peserta pada setiap minggu.
Senang jea kan? Meh lah join sekali.

Tapi sebelum tu, like lah dulu pic SINI. hehe
nanti siapa-siapa yang dah LIKE komen kat pic tersebut 'Dah like
dari blog ..(letak link blog korang)...'

Nanti saya akan review yang mana terawal, insya-Allah. =)

You Might Also Like

4 Surat Cinta