AFB FEEDS

Anda Peminat Komik?


ASSALAMUALAIKUM!

Sejak minat komik sudah beralih ke membaca novel, memang saya dah tak beli komik. Baca komik yang online jea sebab duit banyak habiskan beli novel. So kalau nak kumpul koleksi dua-dua memang tak sempat pulus maa.....

Ada beberapa buah aje komik dengan saya. Tak silap dalam 9 buah macam tu. Terfikir-fikir nak jual ke tak. Kalau jual ada ke yang nak beli? Banyak kali terfikir-fikir. Jadi ni, nak tanyalah kut-kut ada yang berminat nak beli. Jual murah-murah. Condition memang okey.


Harga.... Hmm.... Tiga buah, RM10 termasuk postage semenanjung sahaja. Okey tak? Okey tak? Heee Kalau berminat boleh PM saya kat SINI

Beli untuk buat sebagai hadiah GA pun boleh. Murah dah tu. Kan? Saja nak cuba nasib promote kat sini kut-kut ada yang nak. Kalau tak ada, dalam kepala otak ni dah terfikir nak buat apa dengan komik-komik ni. Muehmueh

You Might Also Like

19 Surat Cinta

  1. Waduh, murah tu. Nak beli tapi no money la sekarang ni :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. pinjam dengan mak atau ayah. ehehehe :3

      Delete
    2. Tengoklah dulu, kalau dapat Insha ALLAH boleh beli. Lagi pun memang dah lama tak beli komik. Hihi

      Delete
  2. Teringin nak beli, tapi most of that komik saya dah baca. Heheh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebb novel ni dari 2 tahun lepas lagi. so maybe memng dah ramai yg baca. hehe

      Delete
    2. eh, komik. novel pulk. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. memng rmai yg xminat. saya pun minat dah beralih ke novel :)

      Delete
  4. xbpe minat sgt komik.. kalo novel mmg minat.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau novel sy pun minat kak. hehe hantu novel ni kut

      Delete
  5. Waa.. murahnya.. teringin juga laa.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  6. Wahhh :D huhuhuhu
    bestnyaaa :D
    Qila baca komik dulu2 je. Sekarang dah tak T_T
    And qila suka hari2 midori eh? Haa pastu yg under age, under 18 tu bagai hahahah.
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaah. ni pun dah lama xbaca konik. asyik dgn novel jea.

      Delete
    2. waa...murahnya...

      masih ada lagi ke komik2 ni??...

      saya nak beli....nak cukupkan 50...lagi 4 je lagi...
      ada 5 komik kat ats tu yg saya belum baca lagi....

      Delete
    3. okey...
      saya akan pm awak nnti...skrg duit poket belum masukk...hehe...
      saya nak 1/3 romantika,surat cinta ditangan kiri dan puisi cinta lalu...

      Delete
  7. Replies
    1. haha murah sgt ke? klau berminat boleh PM :)

      Delete