AFB FEEDS

#8Share : Duit 8Share Sudah Masuk!


Assalamualaikum!

Wow! Ni sayang ketat-ketat dengan 8Share ni. Cepat betul dia proses wang.
Cepat betul dapat hasil kita dari 8Share ni. Tak seperti Nuffnang yang 
kena tunggu 2 bulan baru cek sampai ke rumah.


Rugi pulak masa mula-mula daftar 8Share saya memang malas bebenor nak
share-share link iklan ni. Lagipun, masa tu tak tahu lagi caranya.
Tapi sejak cuti sekolah bulan 11 hari tu baru aktif semula dan belajar camna
nak boleh orang klik iklan kita tu. Alhamdulillah. Tak sampai sebulan, dah boleh cash out.


Thank you so much 8Share. Thank you so much to my friends for the exchange link.



You Might Also Like

6 Surat Cinta

  1. TAHNIAH LALINK . HEHE .. KURANG RM1 DARI JUMLAH CASHOUT AKAK

    ReplyDelete
  2. Salam.. Wah tahniah... seronoklah...

    ReplyDelete
  3. waahhhh....eh, ad 1 restoran sedap tau...haha(*ayat belanja makan)

    ReplyDelete