#8Share : Duit 8Share Sudah Masuk!


Assalamualaikum!

Wow! Ni sayang ketat-ketat dengan 8Share ni. Cepat betul dia proses wang.
Cepat betul dapat hasil kita dari 8Share ni. Tak seperti Nuffnang yang 
kena tunggu 2 bulan baru cek sampai ke rumah.


Rugi pulak masa mula-mula daftar 8Share saya memang malas bebenor nak
share-share link iklan ni. Lagipun, masa tu tak tahu lagi caranya.
Tapi sejak cuti sekolah bulan 11 hari tu baru aktif semula dan belajar camna
nak boleh orang klik iklan kita tu. Alhamdulillah. Tak sampai sebulan, dah boleh cash out.


Thank you so much 8Share. Thank you so much to my friends for the exchange link.



6 ulasan:

  1. TAHNIAH LALINK . HEHE .. KURANG RM1 DARI JUMLAH CASHOUT AKAK

    BalasPadam
  2. Salam.. Wah tahniah... seronoklah...

    BalasPadam
  3. waahhhh....eh, ad 1 restoran sedap tau...haha(*ayat belanja makan)

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.