Pemenang Simple Giveaway by NikAinaa


Assalamualaikum!

Sebelum tu nak minta maaf seandainya ada kekurangan atau
kekhilafan saya dalam GA ini.

Dan maaf umum lambat. Janji nak publish entry ini petang tadi tapi line slow yang amat.
Faktor cuaca mungkin. Sebelum nak umum pemenang nak membebel kejap.
Ramai yang komen tak ada dalam list special random. Kenapa? Saya dah pastikan semua ada
dengan membaca semua entry. Sebab saya dah cakap kalau share NYATAKAN DALAM ENTRY ANDA.

Haila..... adik kakak sekalian. Lain kali baca betul-betul. Tak fasal-fasal saya kena buat random semula.

Oklah. Cukuplah setakat tu bebelan daku ini. Korang pun buka baca pun kan.
Wokeyh! Ini dia......



|



|



|






|




|



|



|



|



|



|



|



|



|



|



|




|




|




|




|




|




|





|



|




|



|





|




|




|


PERHATIAN KEPADA PEMENANG

Berikan detail seperti link GA, link entry GA anda, benda yang dimenangi, alamat, nama, no telefon.


PEMENANG TOP REFERRAL

Untuk hadiah PEPLUM SULAM tuntut SINI dan hadiah LOGO tuntut SINI
( http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html )



PEMENANG TAG TERBANYAK

Untuk hadiah PEPLUM SULAM sila tuntut SINI

(258 Tag) http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
(156 Tag) http://artisarainbow.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa_4645.html



PEMENANG RANDOM SPECIAL
Untuk hadiah SHAWL sila tuntut SINI bagi Syafika dan SINI bagi Atikah

- http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
- http://atikahazanan.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


PEMENANG RANDOM

 - BROOCH HANDMADE -

Tuntut SINI atau SINI

http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://dianathewannababes.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://afmz11.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://niyhblograudha.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://activediary.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://www.sigadismerah.my/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


-  BROOCH -

Tuntut SINI

http://budakgiveaway.blogspot.com/2013/10/giveaway-8-simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html#

Tuntut SINI

http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
www.fatindiana.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://nurhazirahziera.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://nursyazlia.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://worldeddyobby.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://sayasyiera.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://ape-kinah.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


- BROOCH FELT -

Tuntut SINI

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://randomtalking123.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


- FLORAL LIPGLOSS -

Tuntut SINI

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


- BAG PRINTING -

Tuntut SINI

mamadarwiish.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://contest-sanasini.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


- SET NAIL MANICURE TOOL -

Tuntut SINI

http://www.ainizakaria.my/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


- KEYCHAIN HANDMADE -

Tuntut SINI atau SINI

http://hafiznur.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html
http://vidolaaa.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html


-KEYCHAIN-

Tuntut SINI
 http://notamilah90.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html 
http://apen-idariana.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html

- VOUCHER RM25 VINTAGE CLOTHING -

Tuntut SINI
 http://mrsupham.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html 
 http://nur-afiz.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa.html 
 http://artisarainbow.blogspot.com/2013/10/simple-giveaway-by-nik-ainaa_4645.html 



...............................


Fuhh! Selesai jugak.
Okey, nak bagitau. Hari tu tulis 28 pemenang kan?
Sebenarnya ada 31 PEMENANG. Macam mana entah boleh tertinggal
salah seorang sponsor. Tak ingat nak mention dalam senarai hadiah.


SEBELUM TU NAK BAGITAU SOMETHING, PADA 11/11/13 INI SAYA ADAKAN GIVEAWAY. HADIAHNYA BERUPA NOVEL. SIAPA BERMINAT SILA TANDA DALAM BUKU 555 ANDA YA.

6 ulasan:

  1. Tahniah kepada para pemenang! :)

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.
    Alhamdulillah saya menang bad printing and dh pm sponsor .btw, thanks to penganjur n sponsor GA ni :)

    BalasPadam
  3. yeah!!alhamdulillah terpilih untul menang voucher rm25 vintage clothing!!thanks nil ainaa!!!! :)

    BalasPadam
  4. opps..lupa lak.tahniah juga buat semua pemenang.. :)

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah menang bag printing tq semua

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.