AFB FEEDS

Facebook Cari Jodoh Malaysia


Assalamualaikum!


Macam mana entah boleh terjumpa FB Cari Jodoh Malaysia.
Terkejut jugak jumpa page yang ala-ala ajen mencari jodoh camtu. Terus gatal tangan aaihh
nak tengok. Haa! Bukan nak sertai jugak ya! Daku ini masih muda belia lagi. heee

Dah masuk ke page tu scroll-scroll lah ke bawah, layan-layan post admin dan gelagat
manusia dalam page tu. Then terjumpa satu picture yang dipost admin.
Dan ternampak tuan punya gambar tu komen. Lepas tu ternampak satu komen dari blogger.

Tergelak saya baca komennya dengan saudaranya mungkin?

JOM SINGGAH KE BLOG NURMUJAHIDAH


Paling tak sangka rupa-rupanya page itu page CARI JODOH !!
Siapa yang belum ketemu jodohnya boleh hantar sedikit butiran diri dan gambar kat admin page tu.
Ramai jugak yang sertai. Ada yang bertanya pendapat. Dan orang yang pernah sertai cari jodoh Malaysia ini juga ada yang berjaya sampai ke jinjing pelamin.






Alhamdulillah. Tahniah untuk mereka.


SIAPA YANG MAHU SERTAI/MINTA PENDAPAT BOLEH TERUS KE PAGE CARI JODOH MALAYSIA

You Might Also Like

11 Surat Cinta

  1. owh page ni...member tunjukkan...macam2 ada...

    ReplyDelete
  2. wah makin maju sekarang orang nak cari jodoh... he he he...tapi memang ada pun... cuma page FB akak tak pernah dengar or tau lagi, ni baru first time...

    ReplyDelete
  3. hehehe ni original cinta muka buku ni.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. kikiki...adoiii...abg ipar saya pon dh terkantoi..kuar kt news feed...tp saya senyap tk citer kt sapa2..kang lain pulak jadinya...hahahha..jgn laki sendiri terkantoi udahh...huhu

    ReplyDelete
  5. hehe..tak sangka da jg pge ni kan..mmg nk kna search tgk..haha sja. pdahai dh kwin pn

    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/11/wedding-review-5-hantaran-hijau.html

    ReplyDelete
  6. Ya allah harap2 dptlah jodoh..

    ReplyDelete