Drama Korea: Marry Him If You Dare


Assalamualaikum!


Lama betul tak layan drama korea. Tengok pun selalu satu dua
episod aje satu-satu cerita tu. Sebab biasanya drama korea banyak episod kan?
Nak tengok ep.1 hingga berpuluh-puluh/ratus-ratus ep? Sorry to say awal-awal lah.
Setakat 30 ep ke bawah tu bolehlah jugak. Drama korea yang pernah habis tengok pun Full House
dengan Boys Over Flower.

Playful Kiss dan Goong/Princess Hours antara drama yang saya minat 
tapi tak pernah tengok penuh. Main tengok langkar-langkar aje.

Kali ini, ada dua drama yang menarik minat saya sebab pernah tengok 1ep kat KBS World.
Iaitu Marry Him If You Dare dan satu lagi Sungkyunkwan Scandal.
Jadi hari ini, start nak tengok Marry Him if You Dare kat internet. Kat TV tak tahu bila
ditayangkan so tengok dalam internet lebih senang walaupun internet slow yang amat!
Hope tak adalah tengok sekerat jalan. Heee


Jom ketahui lebih lanjut drama korea Marry Him if You Dare !!



SYNOPSIS MARRY HIM IF YOU DARE :

32 years old for woman is an age which may be little too late to start something new or little too early to give up something. The 'future-self' comes to ‘me’ today and gives advices about life and marriage. The future-self is trying to bring better life by helping her to meet a perfect spouse.--KBS World This drama will tell the story about a 57 years old woman named Na Mi Rae (Choi Myung Gil) from 2038, a television broadcast writer, travels back in time to meet her 32-year-old self (Yoon Eun Hye) from 2013 with the goal of preventing her marriage to Kim Shin (Lee Dong Gun) and thus send her past self down a different path in life.

(credit : HERE)


GAMBAR - GAMBAR :
















OST MARRY HIM IF YOU DARE :

Kalau korang nak tengok jugak boleh terus ke link INI.

3 ulasan:

  1. sy suka yoon eun hye. serious pandai lakon. :D

    BalasPadam
  2. wahwahhh. mcm best je xD meera pun mcm tu jugak. kalau setakat 30 eps kebawah boleh lg tahan. kalau dah banyak sangat ep memang tak terlayan :b hehe.

    BalasPadam
  3. kat sini citer penuh dia.. http://dramafire.com/category/korean-dramas/marry-him-if-you-dare/

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.