AFB FEEDS

Tambah Pendapatan Dengan AssignJobs.Com

Assign Jobs


AssignJobs ini akan membayar anda apabila anda siapkan tugasan yang diberi.
Anda perlu siapkan tugasan itu dalam tempoh yang sudah diberikan.
Tak perlu risau, tugasan yang diberika tidak akan melibatkan wang ringgit anda.
Dan tugasan yang diberi TERSANGATLAH MUDAH!

Tugasan yang diberi contohnya anda hanya perlu LIKE KAT FB,
buat REVIEW, COPY & PASTE dan sebagainya
Mudah kan? Kerja duduk depan lappy dan duit pun masuk.
Hah! Siapa yang tak nak?

Selesai Register anda akan diberikan $2.00. Dan AssignJobs
ini apabila earning anda mencecah $30.00 anda sudah boleh CASH OUT!
Bayarannya dalam betuk USD


Jom DAFTAR sekarang dengan PERCUMA!

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. Kalau dalam USD ni tak berani sangat nak cuba hehe :)

    ReplyDelete
  2. Ezzatie dah daftar dah. Tapi boleh keluar guna paypal jer kan?

    btw, done follow #990

    ReplyDelete
  3. Untuk pengetahuan, website ini milik orang Malaysia..mungkin awk pun kenal :)

    Aku dah pernah withdraw income dr assignjobs ni..bleh tgok kat blog ni http://blogofelih.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. @Elih J ya tahu. meng sbelum nk daftar tu sy dah tengk siapa pemiliknya. sbb tu sy berani daftar. hehe

    ReplyDelete