Tambah Pendapatan Dengan AssignJobs.Com

Assign Jobs


AssignJobs ini akan membayar anda apabila anda siapkan tugasan yang diberi.
Anda perlu siapkan tugasan itu dalam tempoh yang sudah diberikan.
Tak perlu risau, tugasan yang diberika tidak akan melibatkan wang ringgit anda.
Dan tugasan yang diberi TERSANGATLAH MUDAH!

Tugasan yang diberi contohnya anda hanya perlu LIKE KAT FB,
buat REVIEW, COPY & PASTE dan sebagainya
Mudah kan? Kerja duduk depan lappy dan duit pun masuk.
Hah! Siapa yang tak nak?

Selesai Register anda akan diberikan $2.00. Dan AssignJobs
ini apabila earning anda mencecah $30.00 anda sudah boleh CASH OUT!
Bayarannya dalam betuk USD


Jom DAFTAR sekarang dengan PERCUMA!

5 ulasan:

  1. Kalau dalam USD ni tak berani sangat nak cuba hehe :)

    BalasPadam
  2. Ezzatie dah daftar dah. Tapi boleh keluar guna paypal jer kan?

    btw, done follow #990

    BalasPadam
  3. Untuk pengetahuan, website ini milik orang Malaysia..mungkin awk pun kenal :)

    Aku dah pernah withdraw income dr assignjobs ni..bleh tgok kat blog ni http://blogofelih.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. @Elih J ya tahu. meng sbelum nk daftar tu sy dah tengk siapa pemiliknya. sbb tu sy berani daftar. hehe

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.