AFB FEEDS

Review Blog: Tengku-Boyz.Blogspot.Com


Seperti yang dijanjikan, saya akan review follower 100th saya.
Dan 'mangsa'nya ialah Tengku! Wah, ada pangkat raja tak ni? hehe
Gurau-gurau aje. =D

Sebelum tu, nak mengaku sikit.
Saya tak pandai nak review blog orang sebab blog
saya sendiri tak cantik. Hehe kang dikritik lebih-lebih marah pulak
blogger lain. So, jangan marah eh kalau review saya terbelik-belik. Hoho

Apa yang nak dikata? Hmm....
Ok, apabila saya terjah ke blog Tengku, dua aje terlintas
dikepala otak daku ini, cehceh. Hee. 'Emm... Simple! Dan.... Terang. hiuhiu'
Jangan salah sangka pulak, sebab biasanya blog lelaki kan warna yang gelap-gelap 
sikit kan. Tipikal warna lelaki lah dan perempuan warna girly gitu.

But, saya suka dengan warna yang digunakan.
And what I say, simple! Nama blog Tengku pun, 'SIMPLE TENGKU'.
Paling suka headernya itu, walaupun biasa tapi tampak menarik bagi saya.
Font yang digunakan dan size besar kecik yang nampak sesuai dengan blognya.

Blog yang ringan, jadi tak adalah sakit hati menunggu loading.
Bagus, bagus. Macam tau-tau aje saya jenis malas nak buka blog yang lambat 
loading ni. Kalau lambat memang awal-awal tekan pangkah!


Haa! Nampak tak tu? Boleh baca?
Mula-mula saya ingatkan tulisan Jepun ke Korea ke hape.
Tengok betul-betul, terbaca 'HOME'. Owwh! Font yang digunakan tu
nampak seperti tulisan asing. ohoh. :o

Okey, sekarang mari kita berkenalan dengan bloggernya pula.


klik untuk kanta pembesaran.

Kritik blog sudah, kenal-kenal tentang Tengku pun dah.
Apa lagi? TERJAHLAH BLOG TENGKU-BOYZ!

to Tengku : Thanks follow blog saya! Akan difollow kembali! =)

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. Hihi. Terharu sangat. Terima kasih sebab sudi review blog saya. ;)

    ReplyDelete
  2. singah dan komen blog saya juga, boleh?

    ReplyDelete