Sponsor Diburu!

SPONSOR DIBURU SEHINGGA 30/07/13


YEAH! Kembali lagi memburu sponsor!
Kali ini saya mahu buat GA yang gempak!! Hadiah semestinya gempak!
Hehe bila? bagaimana? apa? Okey, ok.
Saya buat ni bertujuan raya, hadiah-hadiah tu nanti korang bolehlah buat raya kan?
GA ini akan berlangsung pada 01/07/13 sehingga 22/07/13.
*tarikh mula akan diawalkan jika sponsor mencukupi awal *
Ini kerana saya takut sponsor sibuk jika dilewatkan tarikh tamatnya.
Nanti tak boleh nak pos pula hadiah-hadiah tu.

Nak sponsor? Sila rujuk & baca kat bawah ini terlebih dahulu!

1-Barangan yang boleh disponsor :

*Pakaian (blouse, shawl, skirt dan lain2)
* TOPUP RM5 ke atas (kalau boleh kesemua rangkaian)
* Berkaitan blog masih diterima (tidak terima: review, header, banner dan doodle)
* Majalah, Novel, Buku Islamik (Genre 18sx ditentang keras)
* Aksesori (purse, kasut, gelang, rantai, brooch dan lain2)
* Barangan printing & cenderahati (contoh boleh rujuk di SINI)
* Barangan handmade (apa2 sahaja yg berkaitan dgnnya)
* Barangan makeup (lips balm, pewarna kuku dan lain2)
* Dan lain-lain lagi akan dipertimbangkan

2- Sponsor untuk 3 pemenang dan ke atas bagi topup, barangan handmade
& berkaitan dengan blog 2 ke atas. (akan dipertimbangkan)

3- Syarat di kenakan tidak melebihi dua syarat.
Jika anda sponsor untuk 4 pemenang atau lebih, anda boleh kenakan 3/4 syarat.

4- Barangan pos akan dipos oleh sponsor sendiri. Pemenang
akan menuntut hadiah mereka dengan anda.

5- Hanya sponsor yang betul-betul nak sponsor saya cari.
Tak mahu tipu-tipu maa....

Ok! Dah baca semua? Ini bukan cerewat ya. Tapi bagi menyenangkan peserta, 
nanti tak adalah timbul syarat yang banyaklah apalah.


KELEBIHAN KEPADA SPONSOR :

* Blog anda akan dimasukkan ke dalam bloglist blog saya
* Jika ada masa, saya akan review blog/fanpage anda
* Follower & Liker anda akan meningkat
* Trafik blog anda juga akan meningkat serta merta
* InsyaAllah anda akan dimurahkan rezeki
* Pahala bagi orang-orang yang baik hati ini. Sebelum tu betulkan niat. =)

Mahu sponsor? PM saya di SINI dengan butiran-butiran tersebut :

* NAMA
* LINK BLOG & FANPAGE
* LINK FACEBOOK
* BARANGAN YG INGIN DISPONSOR
* UNTUK BERAPA PEMENANG
* SYARAT INGIN DIKENAKAN KPD PESERTA

Itu sahaja kut. Selesai PM saya tinggalkan komen kat entry ini yg anda dah
PM saya ya. Takut saya tak perasan pula ada mesej.

Harap-harap ada yang mahu sponsor. =')

7 ulasan:

  1. hati-hati ya ? :)
    dah ada beberapa blogger kena tipu ngun sponsor yang sama .

    BalasPadam
  2. @munirah :) ya, insyaAllah. terima kasih ats peringatan. hope tak terkena. huhu

    BalasPadam
  3. semoga dapat sponsor yg jujur :)

    BalasPadam
  4. done pm u .. hope sume berjalan dgn lancar ...

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.