AFB FEEDS

Busy + Bad News


Yeah, i'm busy as a bee!

Nak masuk seminggu dah saya tak update blog dan tonton online.
Busy sebab banyak kerja kat sekolah. Yalah, buka sekolah nikan, macam-macam
kerja ada. Sebagai pelajar, badan dakwah sekolah lagi dan sebagai nuqobat.
Erk! Lupa satu lagi tanggungjawab! Ahli koperasi sekolah.
Aduhai, lama dah tak bertugas kat koperasi. Bagi kat junior yang jaga.

Oklah, tak baik mengeluh.
Cuma nak kasi tahu saya busy minggu ini sebab itu tonton online
saya tak update lagi minggu ini. Apa-apa pun minggu depan insyaAllah ada masa.
Sebab minggu depan sekolah 3 hari jea, 2 hari lagi saya cuti.
Alhamdulillah. Abang saya keempat itu dapat juga ke Yaman. =)


 
 
 I'm sorry!
 
Saya tak dapat update lagi episod drama-drama yang ada kat Tonton Online.
Website yang saya share link tu tak boleh dibuka.
Website mereka ada masalah. Dah cuba cari website lain tapi sayang
website lain tak memuaskan seperti website yang saya share ini.
Website lain update episod drama tu lambat sangat. Ada yang kena download saja 
pulak tu. Apa-apa pun saya cuba untuk update tonton online.
 
Kepada yang menanti drama-drama kat tonton online,
saya akan cuba update secepat mungkin. Maaf atas kesulitan ini.
Yang pasti, kalau website tu dah ok...
Saya akan pastikan saya update cepat-cepat. hehe ; D

 
* NAK DAPAT PERKEMBANGAN NOVEL & DRAMA/FILEM ADAPTASI NOVEL? KLIK SINI UNTUK JOIN GROUP KPNM *

You Might Also Like

2 Surat Cinta