Busy + Bad News


Yeah, i'm busy as a bee!

Nak masuk seminggu dah saya tak update blog dan tonton online.
Busy sebab banyak kerja kat sekolah. Yalah, buka sekolah nikan, macam-macam
kerja ada. Sebagai pelajar, badan dakwah sekolah lagi dan sebagai nuqobat.
Erk! Lupa satu lagi tanggungjawab! Ahli koperasi sekolah.
Aduhai, lama dah tak bertugas kat koperasi. Bagi kat junior yang jaga.

Oklah, tak baik mengeluh.
Cuma nak kasi tahu saya busy minggu ini sebab itu tonton online
saya tak update lagi minggu ini. Apa-apa pun minggu depan insyaAllah ada masa.
Sebab minggu depan sekolah 3 hari jea, 2 hari lagi saya cuti.
Alhamdulillah. Abang saya keempat itu dapat juga ke Yaman. =)


 
 
 I'm sorry!
 
Saya tak dapat update lagi episod drama-drama yang ada kat Tonton Online.
Website yang saya share link tu tak boleh dibuka.
Website mereka ada masalah. Dah cuba cari website lain tapi sayang
website lain tak memuaskan seperti website yang saya share ini.
Website lain update episod drama tu lambat sangat. Ada yang kena download saja 
pulak tu. Apa-apa pun saya cuba untuk update tonton online.
 
Kepada yang menanti drama-drama kat tonton online,
saya akan cuba update secepat mungkin. Maaf atas kesulitan ini.
Yang pasti, kalau website tu dah ok...
Saya akan pastikan saya update cepat-cepat. hehe ; D

 
* NAK DAPAT PERKEMBANGAN NOVEL & DRAMA/FILEM ADAPTASI NOVEL? KLIK SINI UNTUK JOIN GROUP KPNM *

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.