AFB FEEDS

Review: Blog GreenHouseRA

Ehem!
Malam-malam yang penuh indah ini... *cewah!*
Saya nak review blog GreenHouseRA.
Jom pakat skodeng blog Cik Nina malam-malam ni.





      Wah, chumel jea banner blognya kan? Paling suka dengan font header yang digunakan tu. Macam tulisan arab gitu. Mula-mula dulu tengok link blog Cik Nina, dah terdekit dalam hati, "Mesti blog warna hijau ni." hihi dan dan buka tu memang hijau pun. Tapi Cik Nina gunakan gabungan warna hijau dan merah jambu kan? I liked! Lebih comel kelihatan dengan dua gabungan warna tu. Wallpaper kat belakang tu sebenarnya menarik minat mata saya. Hihi

       Suka masuk blog GreenHouseRA sebab loading pantas. Tak caya? Cuba klik banner kat atas tu. Cepat kan? Satu lagi Cik Nina pandai susun atur 'perabot' blognya. Hihi gadget lah. Sikit jea gadgetnya tapi yang mana-mana penting semua ada kan? Contohnya gadget follow ada, shoutbox ada dan gadget yang old entry punya ada. Penting tau! Hokeyh! Stop kreatik blog orang, sekarang kita berkenan dengan Cik Nina pulak.


*klik pada gambar untuk kanta pembesaran*






       Wah! Kacukan you! Samalah kita tapi saya kacukan bugis. Hihi Patutlah ada nampak iras-iras Jepun sikit. Kan? Orang Pahang rupa-rupanya Cik Nina. Dekat aje dengan negeri Cik Siti Wan Kembang ni. Kalau datang Kelantan jangan lupa test nasi kerabu ya? Confirm makan sekali nak lagi. Kiukiu  =3 

        Kepada bloggers, Cik Nina turut mengambil tempahan edit full blog, header, cursor dan lain-lain. Harga? Serendah RM2!! Tempahan dibuka pada hari cuti sahaja iaitu hari sabtu, ahad dan cuti sem. Nak tempah? Boleh hubungi Cik Nina melalui fans page nya. Mesti comel yang Cik Nina buat sebab blog dan header blog dia comel kan? Nak tahu lebih lanjut, boleh lihat di SINI.

       Okey, berbalik semula ke blog Cik Nina. Dia turut berkongsi tips dan info di blognya. Contohnya, tanda lelaki jatuh cinta, tafsiran mimpi, kenali wanita, tips hilangkan kelemumur, mengurang stres, tips belajar saat akhir dan banyak lagi! Rugi tak baca tau! Saya pun ada baca jugak baca info menarik dan petua di blognya. Salah satunya, Petua Kecantikan Wajah. kihkih biasalah, perempuan. Memang tak lepas dari membaca petua-petua sebegini. ^__^ Nak tahu petuanya? Jom kita lihat.


*klik pada gambar untuk kanta pembesaran*




       Amacam? Pernah lakukan? Ada jugak yang saya pernah buat dan ada jugak yang tidak tahu langsung dan tak pernah buat. Klik SINI untuk lebih banyak tips dan petua. Dah baca tu trylah buat dan jangan lupa kongsi dengan kami(bloggers) petua yang awak lakukan tu. Hihi Saya? Tak boleh nak kongsi sebab boleh bilang dengan jari berapa kali saya buat. Memang tak ada kesan larh. Haha. c|=


Wokeyh !
Itu sahaja daripada saya.
Tak sedar dah dekat pukul 12 malam. hihi
Selamat malam semua dan jangan lupa sebelum tidur baca doa dulu.
= )

You Might Also Like

2 Surat Cinta

  1. wah terharu gilerrr... *kesat air mata*
    hehe thanks sgt2 dgn pujian diberi..tak tahu nak ckp apa. panjang kot review awak dkt blog sy.. hehe blog ni apa kurangnya ;)

    ReplyDelete