Istanbul Aku Datang !

 


   O.M.G !!
 Lisa Surihani cute giler dalam cerita Istanbul Aku Datang.
 Baru aje selesai tengok cerita ni. 
Ah, saya memang suka Lisa !! 

Comel aje perwatakan dia dalam cerita ni. 
Funny okey! 
Aduhai, blog dia pun cute. 
Acecece

Mula-mula tengok, tengok layanan
Azad kat Dian pun saya dah agak yang
Azad ada makwe lain.

Kesian Dian.
Nasib baik ada Harris.
Okey, lupakan yang tu.
You know what..... saya berkenan giler 
dengan pakaian Dian dalam cerita Istanbul Aku Datang ni.

Nampak stylish. 
Erk.... apa-apa ajelah.
Yang pasti memang comel giler.

Korang belum tengok lagi? Boleh Download di SINI

2 ulasan:

  1. dah tengok dahh ! iyapp.. emg comel gilew lisa dlm cite nie.. ! gewam kite tgok dy =3

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.