Dari Novel Ke Layar

Helop!
Selamat pagi bloggers !!

Hari ni nak cerita fasal cerita di televisyen tu.
Iaitu cerita di adaptasi dari novel!
Bukan nak cerita sebenarnya tapi nak tunjuk gambor aje. 
kihkih



1. Ombak Rindu
 


2. Stanza Cinta
 



3. Biar Rindu Berlalu

 



4.  Gemersik Kalbu
 



5. Lagenda Budak Setan
 



6. Bicara Hati
 



7. Kasih Yang Suci
 



8. Tangisan Bulan Madu
 



9. Ayat-Ayat Cinta



10. Keimanan Cinta
 



11. Dingin Lavenda
 



12. Badai Semalam
 



13. Cinta Buat Emelda



14. Adam & Hawa
 



15. Seindah Sakura
 



16. Trilogi Cinta 2
 



 17. Jauh
 



18. Sehangat Asmara



19. Duri
 



20. Setia Hujung Nyawa
 



21. Ketika Cinta Bertasbih 1 & 2






Wow!
Amacam? Menarik tak?
^__^
 

5 ulasan:

  1. Banyak movie yang diadaptasi dari novel.Tapi baca novel lagi feeling dari tengok movie..Konfem!

    BalasPadam
  2. actually, byk lg novel yg diadaptasi.. just after tayang kat tv3, tu yg makin menjadi2 femesnye.. pdhl, b4 that dah ada yg main kat tv2.. tapi dorg sllu tyg on weekdays, pukul 10 pg mcm tu.. thats why kot mcm ramai xtahu...

    BalasPadam
  3. semua best2 kan..paling suka seindah sakura..
    sehangat asmara
    tangisan bulan madu

    godd luck..
    follow dari segmen yg sama ..
    salam kenal dari ciksu ;)

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.