AFB FEEDS

Dari Novel Ke Layar

Helop!
Selamat pagi bloggers !!

Hari ni nak cerita fasal cerita di televisyen tu.
Iaitu cerita di adaptasi dari novel!
Bukan nak cerita sebenarnya tapi nak tunjuk gambor aje. 
kihkih



1. Ombak Rindu
 


2. Stanza Cinta
 



3. Biar Rindu Berlalu

 



4.  Gemersik Kalbu
 



5. Lagenda Budak Setan
 



6. Bicara Hati
 



7. Kasih Yang Suci
 



8. Tangisan Bulan Madu
 



9. Ayat-Ayat Cinta



10. Keimanan Cinta
 



11. Dingin Lavenda
 



12. Badai Semalam
 



13. Cinta Buat Emelda



14. Adam & Hawa
 



15. Seindah Sakura
 



16. Trilogi Cinta 2
 



 17. Jauh
 



18. Sehangat Asmara



19. Duri
 



20. Setia Hujung Nyawa
 



21. Ketika Cinta Bertasbih 1 & 2






Wow!
Amacam? Menarik tak?
^__^
 

You Might Also Like

5 Surat Cinta

  1. Banyak movie yang diadaptasi dari novel.Tapi baca novel lagi feeling dari tengok movie..Konfem!

    ReplyDelete
  2. actually, byk lg novel yg diadaptasi.. just after tayang kat tv3, tu yg makin menjadi2 femesnye.. pdhl, b4 that dah ada yg main kat tv2.. tapi dorg sllu tyg on weekdays, pukul 10 pg mcm tu.. thats why kot mcm ramai xtahu...

    ReplyDelete
  3. semua best2 kan..paling suka seindah sakura..
    sehangat asmara
    tangisan bulan madu

    godd luck..
    follow dari segmen yg sama ..
    salam kenal dari ciksu ;)

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete