Scarft & Dress Boutique


   Helop! Eh, tak ada pun entry yang saya cakap kan tu? hihi malas lagi nak tulis cerita-cerita yang panjang tu. Nanti kalau saya rajin saya tulis lah erk? Okey, apa Scarft & Dress Boutique ni ? Alah, dengar nama pun tahu kan? Tadi saya godek-godek kedai online kat facebook dan terjumpa page Scart & Dress Boutique. Buka aje.... Waaaah! Cantik-cantik belaka dress kat situ. Murah pun murah! 


 650 Yellow Lycra Cinderella Skirt ( RM55)  


 



 



 PRINCESS DIAMOND DRESS (RM70)

 



Blouse Aneeysa (RM40)

 


 Hoodie Style Blouse With Puff + Diamond (RM38)

 

 


    Cantik-cantik kan? Hoho saya tengok pun dah rambang mata. Nak tengok banyak lagi dress yang cantik dan murah, jom kita serbu page Scarft & Dress Boutique . Macam-macam ada. Apa yang ditengok lagi tu? Order aje lah!! ; D

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.