Drama Sehangat Asmara (Adaptasi Novel Aisya Sofea)




 


Oh yeah!
Satu lagi drama adaptasi novel.
Saya tengok kat facebook tadi.
Terjumpa page Adaptasi Novel Sehangat Asmara.

Tapi yang sedihnya,
drama ni mungkin ganti drama Adam & Hawa.
Jadi ditayang kat Astro Mustika HD lah kan?
Astro kat rumah saya tak boleh channel tu!
Alaaah !!

Tadi pergi SMO, cari novel nilah.
Tapi tak ada.
Dah alang-alang tejumpa novel
Awas! Bila Hati Dah Sayang karya Tinta Biru
tu belilah. 

Niatnya nak pinjam dengan kawan aje. Tapi sekarang musim 
cuti sekolah kan? Tak jumpalah dia.
Jadi beli lah. Nak beli Prempuan Lindungan Kaabah
tengok harga Rm28. Biar dulu lah.
Duit sikit ni.

Cuti-cuti sekolah ni mana abah saya bagi duit saku.
So maybe novel ABHDS ni last untuk 2012 kut.
Kut lah... Kalau ada duit saya beli.

Okey, back to the story,
jom kita tengok siapa pelakon dalam drama
Sehangat Asmara ni.

 
AdiPutra & Rita Rudaini


 



 



 




0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.