Bicara Selebriti Bersama Amin Idris , Ustaz Azhar Idrus , Heliza Helmi dan Meyda Safira

 


Haaa!
Maaai , maaaai  !!!
Pakat mai Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu !
Kembali lagi Bicara Selebriti di KB .  : )

Fuhh! Bangga jap jadi anak Kelantan.
: P Hihi
Yang mana duk area Kelantan tu boleh lah
ajak mak ayah, kakak abang, datuk nenek dan sepupu-sepapat
datang ke Stadium KB, 1 Disember ini.
 *eh, esok dah laa

Kenal tak Meyda Safira ?
Kalau korang pernah layan cerita
Ketika Cinta Bertasbih
pasti kenal!!

Meyda Safira ni watak Husna yang dipegang
dalam KCB. Dulu Mas Azzam (Kholidi Asadil Alam)
yang datang ke Kel. Dan sekarang Ustaz Azhar Idrus pun ada !!


Pakak mari blako deh ?
*Hehe peace  yo!

2 ulasan:

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.