#Nuffnang: Iklan 1A.M

Tak baik tau Nuffnang ni, jam SATU PAGI iklan cpuv baru nak muncul. Sedih tau macam ni. Dari dulu lagi sebenarnya tapi sekarang semakin jarang-jarang nampak iklan CPUV di siang hari atau malam hari. Blog i is bukan famous sampai pukul 1 pagi pun nak ada pelawat. Alahai. Dahla Nuffnang ni kedekut sangat dengan Ainaa sejak tahun belakangan. Siapa je yang nak  baca blog Ainaa tengah malam buta oi... Cik ponti pun tak ada hanset, kalau ada boleh main picit-picit iklan Nuffnang daripada main toing-toing luar tingkap. Kekeke

0 Surat Cinta:

Catat Ulasan

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.