Mencari Template Wordpress for Online Store

Assalamualaikum.

Seperti tajuk entry ini, saya sedang mencari template
wordpress untuk online store. Yang boleh didownload, FREE!
Saya nak yang simple aje seperti kat bawah ni :

" Contoh Template Online Store "

Yang ada senarai produk kat sidebar then kalau kita tekan
entry kat sebelah serta merta tertukar.
Saya tak pandai sangat bab-bab wordpress dan template online store ni.
Eh, bukan tak pandai sangat tapi memang tak pandai langsung! hehe

Ada sesiapa yang boleh bantu saya? 
Ajarkan macam mana nak masukkan gambar produk seperti contoh
template online store kat atas tu.

Sesiapa sahaja, kalau ada terjumpa template wordpress
untuk online store... Bagi tau saya ya....

Thanks....  =)

3 ulasan:

  1. biase theme shop store ni memang yg berbayar je ..kalau yg free susah nk dapat..lagi satu ade yg free tapi nulled..

    BalasPadam
  2. kalau xpun apply web host ade script tu dekat softaculous :a

    BalasPadam
  3. pagi tadi ada jumpa satu web tu yang specialized for wardpress tapi link entah kemana tenggelam dalam history lappy nih :c anyway, leelou's blog takder ke? ipietoon ke..

    BalasPadam

DISCLAIMER

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di nikainaa19@gmail.com.

[PENAFIAN] www.nikainaa.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.