AFB FEEDS

Mencari Template Wordpress for Online Store

Assalamualaikum.

Seperti tajuk entry ini, saya sedang mencari template
wordpress untuk online store. Yang boleh didownload, FREE!
Saya nak yang simple aje seperti kat bawah ni :

" Contoh Template Online Store "

Yang ada senarai produk kat sidebar then kalau kita tekan
entry kat sebelah serta merta tertukar.
Saya tak pandai sangat bab-bab wordpress dan template online store ni.
Eh, bukan tak pandai sangat tapi memang tak pandai langsung! hehe

Ada sesiapa yang boleh bantu saya? 
Ajarkan macam mana nak masukkan gambar produk seperti contoh
template online store kat atas tu.

Sesiapa sahaja, kalau ada terjumpa template wordpress
untuk online store... Bagi tau saya ya....

Thanks....  =)

You Might Also Like

3 Surat Cinta

  1. biase theme shop store ni memang yg berbayar je ..kalau yg free susah nk dapat..lagi satu ade yg free tapi nulled..

    ReplyDelete
  2. kalau xpun apply web host ade script tu dekat softaculous :a

    ReplyDelete
  3. pagi tadi ada jumpa satu web tu yang specialized for wardpress tapi link entah kemana tenggelam dalam history lappy nih :c anyway, leelou's blog takder ke? ipietoon ke..

    ReplyDelete